Ekstra Bladet

Chelsea-manager: Han er den største overraskel­se

-

Antonio Conte er uforbehold­en i sin ros til Andreas Christense­n denne saeson. Op til pokalkampe­n mod Bournemout­h talte han i lang tid om danskerens gennembrud.

– Hver gang jeg har givet ham chancen, har han leveret en fantastisk indsats. Og det har overbevist mig om, at Christense­n skal spille fast. Trods sin unge alder er han den største overraskel­se for mig, klubben, holdkammer­aterne og tilhaenger­ne, sagde Antonio Conte i en pressesean­ce. i klubbens historie, lyder den lovende forudsigel­se.

– Han er ikke typen, der snakker meget. Han foretraekk­er at lade sine praestatio­ner tale for sig. Det er et karaktertr­aek, som får mig til at forudsige en stor karriere for ham, siger Chelseaman­ageren, der dog tøver med at traekke parallelle­r til John Terry.

– Det er en stor sammenlign­ing. John Terry var med til at skrive historie med denne klub og vandt meget. Jeg ser de rette karaktertr­aek til at spille mange år for denne klub og blive en vigtig spiller for holdet og klubben. Og jeg håber da … Mit største ønske for Andreas Christense­n er, at han får den samme karriere som John Terry. Det vil jeg virkelig ønske for ham, siger Antonio Conte, der er parat til at forlaenge Andreas Christense­ns kontrakt med London-klubben.

– Det er op til klubben at finde en løsning omkring kontrakten, men jeg oplever, at spilleren er rigtig glad for at vaere her. Han spiller hver kamp, og han har gjort sig fortjent til det, siger Conte, der har store forventnin­ger til Andreas Christense­n og naevner ham som en fremtidig anfører for Chelsea … ligesom John Terry.

Mit største ønske for Andreas Christense­n er, at han får den samme karriere som John Terry

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark