Ekstra Bladet

TIL TRAETOPPEN

-

I samarbejde med den amerikansk­e efterretni­ngstjenest­e NSA er Slyngelstu­en kommet i besiddelse af en aflytning af en telefonsam­tale mellem statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen, V, og udenrigsmi­nister Anders Samuelsen, LA. Samtalen fandt sted om formiddage­n anden juledag. LLR: – Hallo, det er Lars. AS: – Ja, det er Anders. Jeg ved, det er jul, men der en ting, jeg må spørge dig om.

LLR: – Jeg har sagt, jeg ikke gider snakke om skat nu. Det må vente. Nu holder vi fri.

AS: – Det er ikke om skat. Det er om nytårstors­ken i Ekstra Bladet. Sidste år blev jeg nummer to, og nu frygter jeg, at jeg får den i år. Men hvordan skal jeg forholde mig?

LLR: – Hvorfor tror du, at du får torsken?

AS: – Det står på alle de sociale medier. At jeg fortjener torsken. Alle skriver det, selv om jeg ikke forstår det. Men du har jo selv prøvet at få torsken, og du gemte dig. Skal jeg gøre det samme? LLR: – Du skal gøre det, du plejer. AS: – Skal jeg vise dem mine stålsatte øjne?

LLR: – Nej, for fanden. Så ligner du jo en padde. AS: – Hvad gør jeg så? LLR: – Du kravler op i et trae og bliver der indtil det nye år. På det tidspunkt har alle glemt alt om torsken. AS: – Kan du anbefale et bestemt trae? LLR: – Farvel, Anders, og godt nytår ...

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Lars Løkke giver sin udenrigsmi­nister gode råd.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Lars Løkke giver sin udenrigsmi­nister gode råd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark