Ekstra Bladet

Broderen draebt som 16-årig

-

Carlito Kassitah døde på samme makabre måde som sin bror. Storebrode­ren Carlos blev draebt med to knivstik i ryggen tilbage i 2008. Han blev kun 16 år.

Carlos Kassitah blev stukket ned både under og efter en koncert i Amager Bio. Dengang opstod der tumult mellem to indvandrer­grupper, som sloges videre ude på Amagerbrog­ade.

Slåskampen endte fatalt for Carlos Kassitah, der i alt blev stukket syv gange med en kniv, hvor to stik i ryggen tog livet af ham. Han døde af sine kvaestelse­r dagen efter koncerten.

Fire maend i alderen 21-26 år blev dengang tiltalt for drabet på den 16-årige, men kun tre endte med at blive dømt. End ikke for drab, men for grov vold mod den draebte.

Politiet kunne ikke bevise, hvem der førte kniven, og mordvåbnet blev aldrig fundet. De tre maend fik seks måneders faengsel hver.

Carlos Kassitah skulle have vaeret startet i laere som murer, men nåede det aldrig.

Tvang dreng til røveri

Efter Carlos’ død blev hans navn bragt op i forbindels­e med politiets efterforsk­ning af et røveri. Sammen med en 17-årig dreng skulle Carlos have presset en 16-årig til at begå et røveri mod Matas på Nørrebroga­de.

Gammel hashgaeld

Sandsynlig­vis skulle pengene daekke en gammel hashgaeld.

Den draebte Carlos Kassitah og hans ven hev angiveligt den 16-årige dreng ned i en kaelder omkring Blågårds Plads, og her taeskede de ham og tvang ham til at udlevere sin mobiltelef­on, samtidig med at de gav ham ordre om at begå røveriet.

 ??  ??
 ??  ?? Ekstra Bladet omtale af drabet på Carlos K i 2008. Nu er broderen også draebt.
Ekstra Bladet omtale af drabet på Carlos K i 2008. Nu er broderen også draebt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark