Ekstra Bladet

Offer og drabsmand kendte hinanden

-

’Glaedelig knaek dag shababs.’

Sådan lyder den specielle julehilsen, som den afdøde Carlito Kassitah postede på sin Facebook-profil klokken 19.24 juleaften. Knaek er slang for indbrud og refererer angiveligt til de mange indbrud, som hvert år plager landet juleaften.

Ekstra Bladet har set, at den afdødes sandsynlig­vis sidste opslag og den saerlige hilsen falder i tråd med den fortaellin­g, som flere af Carlito Kassitahs bekendte beretter om en mand, der har faerdedes i samfundets randområde­r, og som angiveligt havde sin gang på Christiani­a.

Kilderne kan også fortaelle, at den kun 18-årige, som er faengslet for drabet, og den afdøde angiveligt kendte hinanden fra miljøet. Ingen af de to var bandemedle­mmer, men de skulle ifølge kilderne kende det 22-årige drabsoffer, som i november i år blev draebt af skud i en bil i Mjølnerpar­ken.

Vennerne deler sorgen

I løbet af dagen i går strømmede hilsener også ind på Carlito Kassitahs Facebookpr­ofil. Her deler vennerne sorgen over det uventede dødsfald, og familiens ufattelige tragedie med to draebte sønner bliver også naevnt. En af dem skriver blandt andet til moderen:

– Jeg er tom for ord. Kan slet ikke forestille mig, hvad du gennemgår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark