Ekstra Bladet

SLUT MELLEM BLACHMAN OG KONEN SKILT FOR ANDEN GANG

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

’X Factor’-dommer Thomas Blachman og Sarah Louise Schackinge­r er blevet skilt efter lidt over tre års aegteskab. Det oplyser parret i en pressemedd­elelse.

Bruddet er sket i ro og fordrageli­ghed, lyder det videre.

Parret, der mødte hinanden i november 2013, blev gift i august 2014.

Tidligere på året var der skriverier om, at den 54-årige multikunst­ner ikke laengere var sammen med sin 38årige Lidt over tre år nåede Thomas Blachman at vaere gift med Sarah Louise Schackinge­r. billedkuns­tner-kone.

Blandt andet var vielsesrin­gen vaek fra Blachmans finger under liveshowen­e af ’X Factor’ i foråret.

Moderne aegteskab

Over for Ekstra Bladet bedyrede den ligefremme dommer dog, at det havde en helt anderledes forklaring.

– Come on, jeg får eksem, og jeg har aldrig gået med ring. Jeg bryder mig i virkelighe­den ikke om det, sagde han dengang.

– Vi er ikke gået fra hinanden. Alt er super-godt, men det er sjovt, at der er nogen, der laegger maerke til sådan noget. Altså, hvordan fanden gør man. Det havde jeg ikke selv lagt maerke til, forklarede han.

Blachman har tidligere forklaret til Her & Nu, at han og Schackinge­r havde et moderne aegteskab.

– Nogle gange bor vi sammen, andre gange ikke. Vi lever i et moderne aegteskab med alt, hvad det indebaerer. Det handler om, hvem der har samkvem med hvilke af vores børn hvor og hvornår. Med andre ord praktiske omstaendig­heder. Der gaelder moderne regler i dag, sagde han til ugebladet i marts.

Den speedsnakk­ende Blachman var i 18 år gift med Viola Heyn-Johnsen, som han har to børn med. De blev skilt i 2011. Bruddet mellem Thomas Blachman og Sarah Louise Schackinge­r er sket i ro og fordrageli­ghed, lyder det i pressemedd­elelsen.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Blev gift i 2014
FOTO: PHILIP DAVALI Blev gift i 2014
 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ??
FOTO: JAKOB JØRGENSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark