Ekstra Bladet

Ellers tak

- JAMES KRISTOFFER MILES PRIVATFOTO jkm@eb.dk

Kim Christians­en afviser at tegne overenskom­st for sine ansatte på bodegaen Á Porta i Mariager. Det er ikke gået ubemaerket hen, at Dansk Folkeparti­s transporto­rdfører, Kim Christians­en, har valgt ikke Leif Lahn Jensen mener, at overenskom­ster er med til at skabe ro på en arbejdspla­ds, så lønmodtage­rne har et godt og stabilt job.

at have overenskom­st for sine ansatte på sin bodega og spisested Á Porta i Mariager.

I går gik fagforenin­gen 3F i kødet på DF’eren, som de nu vil besøge.

Og nu melder Socialdemo­kratiets beskaeftig­elsesordfø­rer, Leif Lahn Jensen, sig på banen.

– Som politiker blander jeg mig aldrig i overenskom­st-spørgsmål. Men det er ikke nogen hemmelighe­d, at jeg mener, at det er vigtigt at have overenskom­st alle de steder, man kan.

– Det er overenskom­ster,

der er med til at skabe ro på en arbejdspla­ds, så lønmodtage­rne har et godt og stabilt job, og virksomhed­en kan bruge tid på at tjene penge, siger Leif Lahn Jensen til Ekstra Bladet.

Dansk model

Jeg har ikke nogen intentione­r om nogen overenskom­st

Dansk Folkeparti har tidligere slået sig op som Danmarks nye ’arbejderpa­rti’. Men ifølge Leif Lahn Jensen er det overenskom­ster, der er med til at skabe velstand for et samfund.

– Det er hele overenskom­stdelen og den danske model, der har vaeret med til at skabe det rige samfund, vi har, siger han.

Kim Christians­en afviser at tegne overenskom­st for sine ansatte.

– Nej. Jeg har ikke nogen intentione­r om nogen overenskom­st. Jeg har to ansatte, sagde DF’eren i går til Ekstra Bladet.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark