Ekstra Bladet

Taenk dig om

- Jesper Balle Valby Langgade 31 Valby

Islam-hadet er en del af Nye Borgerlige­s partileder, Pernille Vermunds, anatomi.

I et indlaeg i Opinionen her i bladet stiller hun et åbent spørgsmål til jødehadet i vores nabolande og giver et ikke uventet svar herpå; at det skyldes, at graenserne ikke for laengst har vaeret lukkede for immigratio­nen fra Mellemøste­n og andre dele af verden.

Til spørgsmåle­t ’hvorfor’ skal svaret vaere, at en forsoning skal gå begge veje, og her bør Pernille Vermund stille spørgsmåle­t til sig selv og sit parti, da det er for billigt at rette spørgsmål om jødehad til vore nabolande og så ovenikøbet give skylden til mange af de immigrante­r, der søger til Europa af mange andre grunde end lige at få afløb for et postuleret jødehad, der har eksisteret i Europa siden 1930’erne og isaer i Tyskland og måske Sverige langt tidligere.

Når man så ovenikøbet her taenker på, at praesident­en i USA har anerkendt Jerusalem som en jødisk suveraen hovedstad, tja, så er det i hvert fald ikke forsoning.

Spor af det første menneske blev mig bekendt fundet i Chinhoy Caves i Zimbabwe, og det bør Pernille Vermund måske lige fundere over – at hendes forfaedre kom derfra.

Så måske Pernille Vermund skal taenke på, at der at der skal vaere plads til alle – uanset tro og race. Og det gaelder både i vores nabolande og så sandelig også i lille Danmark, så laenge de overholder gaeldende danske love.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark