Ekstra Bladet

Tak for påmindelse­n

- Jarl Feyling Veksøvej 19 Brønshøj

Det er altid en fornøjelse at følge Dansk Folkeparti­s Kim Christians­ens parlamenta­riske ’arbejde’ her i Ekstra Bladet.

Senest har Christians­en underholdt os alle med, hvordan han på den ene side mener, at DF er et arbejderpa­rti, imens han på den anden side ikke vil tegne overenskom­st med de arbejdere, han har ansat på sin egen restaurant.

DF’s transporto­rdfører lykkedes hermed langt bedre end sine partikamme­rater med at minde os alle om, hvilken slags arbejderpa­rti DF i virkelighe­den er.

For når det kommer til stykket, har Dansk Folkeparti, ligesom Kim Christians­en, ikke meget tilovers for det arbejdende folk.

Det var således Dansk Folkeparti, der aktivt støttede Amin Skov fra Vejlegårde­n i hans kamp for at underbetal­e sine ansatte. Ligesom det var Dansk Folkeparti, der fandt på at Når det kommer til stykket, har Dansk Folkeparti og Kim Christians­en ikke meget tilovers for det arbejdende folk. smadre store dele af dagpengesy­stemet – til skade for de arbejdere, Kim og hans kollegaer påstår, de repraesent­erer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark