Ekstra Bladet

’De har skudt sig selv i tindingen’

- Pf

Mens man stadig kan se Nicki Pedersen i GP-regi, er det slut med at optraede i rødt og hvidt.

Fire guldmedalj­er ved hold-VM er det blevet til, men forholdet til den siddende landstraen­er, legenden Hans Nielsen, har aldrig vaeret optimalt, og Pedersens aftale med den tidligere landstraen­er Anders Secher om ferie under den indledende VM-afdeling faldt ikke i god jord hos Nielsen. Og da truppen på ti mand til 2018 blev offentligg­jort, var det uden det største navn. Så nu er det slut. Formentlig. – Man skal aldrig sige aldrig. Men der er ingen tvivl om, at landstraen­eren og jeg ikke er enige.

– Vi kan sagtens tale sammen, men vi er uenige om, hvordan man får medaljer til Danmark, og der må de jo vaere klogere end mig. Det vil jeg ikke vaere en del af, siger en irriteret Nicki.

Hvorfor er Leon ikke med?

– Hvis man ikke kan saette mig i en dansk top ti på et tidspunkt, hvor jeg havde meldt mig klar, og hvor jeg ved, at Danmark ikke har ti kørere, der kan køre på landsholde­t, der vaelger Hans at sige, at de ikke ser mig i top ti. Det er jo fair nok, at de ikke saetter mig i truppen, hvis de ikke tror, jeg bliver klar.

– Men de har jo ikke ti mand, der har niveauet. Nu drejer det sig mere om, at Nicki ikke kører på landsholde­t, end det handler om medaljer til Danmark.

– Så i stedet for at skyde sig selv i foden har de skudt sig selv i tindingen, konstatere­r han.

Det er ikke kun hans eget fravaer, som undrer.

– Det er sgu også maerkeligt, at Leon Madsen ikke er med. Det kan godt vaere, at han siger nogle ting, som landstraen­eren ikke kan lide at høre, men han kan køre staerkt.

– Det er svaert at forstå, hvorfor han ikke er med.

 ?? FOTO: RITZAU ?? Det er slut med landsholde­t. Så ikke flere hold-VM til Nicki Pedersen.
FOTO: RITZAU Det er slut med landsholde­t. Så ikke flere hold-VM til Nicki Pedersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark