Ekstra Bladet

.

- Hut@eb.dk hut

Far og søn i samme racer til Le Mans.

Drømmen har Kevin Magnussen haft laenge og deler den med sin far. Denne sommer kunne have vaeret året, hvor den rent faktisk gik i opfyldelse. Forhandlin­gerne med Corvette var fremskredn­e til 2018-saesonen om en rolle som tredje kører til Kevin Magnussen i faderens og Antonio Garcias bil.

Udfordring­en var, at Kevin Magnussen ikke kunne nøjes med at supplere til de 24 timer i Frankrig. Han skulle også køre Daytona, Sebring og Petit Le Mans, hvor der også benyttes en ekstra kører.

Ingen af løbene falder oven i Formel 1-grandprixe­r, men saerlig de 12 timer på Sebring er svaer for en Formel 1-kører, da den ligger mellem sidste vintertest og saesonprem­ieren i Australien.

– Det var alt eller intet for Corvette. De synes, det kunne vaere fedt, men jeg vidste med det samme, da de sagde fuld forpligtel­se, at den går vist ikke. Det ville vaere for kompromitt­erende for Formel 1-delen. Og så ville jeg heller ikke synes, det var sjovt.

Fedt, at han synes, det vil vaere cool at køre racerløb med sin far

For at bruge Jan Magnussens egne ord kunne det vaere ’herre-cool’ at se far og søn i samme racerbil. Blot ikke for enhver pris.

– Det kunne vaere en fed oplevelse, men jeg er også realist og vil ham det bedste. Man skal kun gøre det, hvis vi har en chance for at vinde lortet.

– Fedt, at han synes, det vil vaere cool at køre racerløb med sin far. Men ikke på bekostning af noget.

– Hvis det passer ind, og vi kan vinde. Vi skal ikke se åndssvage ud ...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark