Ekstra Bladet

Beboer: Det er trist, når unge dør på den måde

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

Solen skinner blegt over den røde ejendom på Glumsøvej. Der er kun få spor tilbage, efter 22-årige Carlito Kassitah tidligt tirsdag morgen mistede livet i en lejlighed i bebyggelse­n.

Lidt hvide pulverrest­er efter rengøring er alt.

– Det er meget trist, det der skete. Forfaerdel­igt, når de unge dør på den måde, siger en beboer i ejendommen, der tilfaeldig­t kommer forbi.

Han ønsker ikke at få sit navn i avisen.

Den 22-årige blev draebt ved firetiden af et enkelt knivstik i hjerteregi­onen, og kort efter episoden blev en 18-årig mand og ven til den draebte anholdt et andet sted i København.

Politiet mener, at han var alene om drabet, der foreløbigt menes begået i forbindels­e med en mere eller mindre pludseligt opstået konflikt mellem de to parter.

Larm i lejlighede­n

Ifølge politiet var der i timerne forud for drabet en sammenkoms­t i den lille lejlighed. Dette bekraeftes af naboer, der fortaeller om larm, der kulminered­e i tiden op til drabet.

– Vi har endnu ikke helt klarlagt, hvor mange der har vaeret i lejlighede­n. I løbet af aftenen har der vaeret flere til stede. Nogle er kommet og gået igen, fortaeller Robert Jensen, efterforsk­ningsleder, Københavns Politi.

– Det er svaert at sige, praecis hvad der ligger til grund for uvenskabet.

– Men vi mener, at den anholdte 18-årige har vaeret alene om drabet. Alligevel skal vi have klarlagt, hvad der er gået forud, fortaeller efterforsk­ningsleder­en.

Han oplyser, at begge er kendt af politiet i forvejen.

– Men det er selvfølgel­ig trist, når unge menneskeli­v bliver spildt på den måde, siger efterforsk­ningsleder­en. Politiet foran ejendommen, hvor 22-årige Carlito Kassitah tidligt tirsdag morgen blev draebt af et enkelt knivstik.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark