Ekstra Bladet

Speak brugt som ringetone

-

Når Svend Gehrs ser fodbold i dag, har han bemaerket, at kommentato­rerne naesten aldrig siger, at noget er genialt.

– Det er, som om de er bange for at sige det, og på en måde forstår jeg dem godt, for de er bange for, at det bliver en efterligni­ng, og så finder de på andre ting at sige, siger Gehrs.

I forbindels­e med Danmarks seneste VM-slutrunde i 2010 oplevede han, at hans mål-speak fra 1986 blevet lavet som ringetone.

– DR ringede og spurgte, om de måtte, og jeg sagde, at ’det kan jeg vel ikke forbyde?’. ’Nae, det kan du ikke, for vi har rettighede­rne’, sagde de, men de ville gerne orientere mig om, at de gjorde det, griner Gehrs, der selv downloaded­e den til sit private musiklager, men aldrig nogen sinde har brugt den som ringetone.

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Svend Gehrs ser ligheder mellem 1986-holdet og holdet, der spiller VM i Rusland i 2018. Christian Eriksen, som her scorer Danmarks tredje mål mod Irland, sammenlign­er han med Michael Laudrup.
FOTO: LARS POULSEN Svend Gehrs ser ligheder mellem 1986-holdet og holdet, der spiller VM i Rusland i 2018. Christian Eriksen, som her scorer Danmarks tredje mål mod Irland, sammenlign­er han med Michael Laudrup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark