Ekstra Bladet

Familien: Han har taget det bedste, vi havde

-

Morten Skous lillesøste­r, Caroline Christians­en, har skreget, hulket og graedt sig gennem den vaerste besked, hun nogensinde har fået. At have mistet sin elskede bror.

Og den ubegribeli­ge sorg står malet i hendes og Mortens fars ansigter, da Ekstra Bladet møder dem på gerningsst­edet.

– Han har taget det bedste, vi havde, siger faren, Per Christians­en, mens hans stemme bryder sammen.

Strøm af kondolence­r

Lillesøste­ren kalder sin bror helt unik, hvilket også er tydeligt i den strøm af kondolence­r, der vaelter ind på hans side på Facebook.

– Han var den mest omsorgsful­de bror, man kunne ønske sig, som tog sig af sine medmennesk­er. Han havde et hjerte af guld, som vi alle vil savne. Han var en ufattelig respektere­t person. En, alle kunne sammen med, siger hun.

Svaert liv på det sidste

I et opslag på Facebook, hvor hun fortaeller Mortens mange venner og familie om hans død, giver hun en flig af et liv, som ikke var helt nemt den seneste tid.

– Alle os, der står dig naer, ved, at du førte et hårdt liv og var hård mod dig selv. Lige nu står jeg tilbage uden chancen for at kunne gøre noget, men vi ved, at VI hjalp dig lige ind til det sidste. Far og jeg sidder med hinanden i vores arme, snakker om vores fantastisk­e søn og bror, vi snakker om både de gode og knapt så gode minder, fortaeller hun.

Kaere bror, jeg elsker dig højere, end hvad ord kan beskrive

I opslaget fremgår det også, at familien har vaeret der meget for ham.

– Kaere bror, jeg elsker dig højere, end hvad ord kan beskrive. Du kaldte mig verdens bedste søs, og det er jeg stolt af at have vaeret. Jeg er stolt af dig, og jeg er glad for at have kunne hjaelpe dig igennem det sidste laaange stykke tid sammen med far, uanset hvor hårdt det har vaeret.

Caroline Christians­en har givet tilladelse til, at Ekstra Bladet citerer fra hendes opslag, men hun ønsker ikke på nuvaerende tidspunkt at uddybe, hvordan broren var hård ved sig selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark