Ekstra Bladet

Der findes lyserøde skildpadde­r – Skildpadde­r er ikke lyserøde ude i virkelighe­den, lyder det fra prins Joachim, der meget gerne vil undgå lyserøde tøjdyr på børnenes vaerelser

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD

I den meget omtalte TV2-dokumentar ’Den anden prins’, der blev sendt onsdag aften, forsøgte prins Joachim at gøre op med sit stivstikke­r-image.

I dokumentar­en smører Joachim madpakker og viser sig som en kaerlig far, der bliver rørt over at tale med børnene, når han er i udlandet for at passe sine pligter.

Når han skal passe de officielle pligter i Danmark, tager han gerne børnene med på arbejde, og specielt en enkelt episode, hvor de mindste af hans i alt fire børn med to koner – Athena på fem og Henrik på otte – er med på arbejde, er blevet bemaerket på de sociale medier.

Grimme farver

I klippet, hvor Joachim og børnene besøger gavebutikk­en på Fjord & Baelt-centeret i Kerteminde, som Joachim er protektor for, forsøger lille Athena at få et lyserødt tøjdyr med hjem til børnevaere­lset.

Joachim er dog ikke meget for datterens farvevalg.

– Nu kan I vaelge ét dyr, som I helst vil have. Og alle dem der i de grimme farver, dem gider vi ikke se på. Helst ikke de grimme farver, Athena, lyder det blandt andet fra prinsen, der i stedet forsøger at dreje datterens opmaerksom­hed i retning af hvaler og saeler:

– Der er både store og små hvaler. Synes I ikke, den her sael er sød? Det er jo den, I har set her, forsøger Joachim sig.

På et tidspunkt, da Athena får øje på en lyserød enhjørning, er det ved at gå helt galt, men katastrofe­n afvaerges lynhurtigt af Joachim med et argument, det er svaert at modsige.

– Dem der, dem gider vi ikke. Vi har ikke set enhjørning­er her. Så dem gider vi ikke, siger Joachim og tilfø-

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Lyserøde delfiner lever bl.a. i Brasilien.
FOTO: ALL OVER PRESS Lyserøde delfiner lever bl.a. i Brasilien.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark