Ekstra Bladet

TID TIL OPRYDNING

- Hanne Dinesen Klosterpar­kvej 83 Kalundborg

Så blev de rige rigere i 2017. Jeg graemmes. Vi mangler herberger til de hjemløse og krisecentr­e til voldsramte kvinder og børn. Men vi vaelger skattelett­elser til de i forvejen velstående. Og det er os almindelig­e borgere, der betaler. I julegave får vi så en gevaldig prisstigni­ng på el-regningen mellem klokken 1720.

Hvem mon bruger masser af el på det tidspunkt? Ja, rigtigt gaettet; det gør børnefamil­ierne. Hvor bliver

pengene af fra vindmøllee­nergien? Den skal vel komme forbrugern­e til gode.

2018 må blive det år, hvor vi rydder op inde på Borge. Ikke flere ’naeser’, men i stedet ud af klappen uden pension eller gyldne håndtryk.

Vi vil ikke have luskede og eller utrovaerdi­ge folk til at styre vort land, og ’naeser’ hjaelper jo ikke. Det ser vi gang på gang. Det er dig og mig, der betaler. Det har altid en effekt, når folk rammes på pengene. Og så skal kravene til at stifte nye partier skaerpes. Seks partier må vaere nok.

Det er alligevel kun enkelte maerkesage­r, der skiller partierne ad. Nogle vil have penis-fotos, andre dyrere el og så videre. Det er alt for dyrt og alt for forvirrend­e med alle de partier.

Lad os få medmennesk­elighed og almindelig moral tilbage i vores land. Politikern­es moral, eller mangel på samme, afspejles jo i befolkning­en.

Vi havde en gang et dejligt land. Lad os få ligheden tilbage. Vi er alle mennesker.

Godt nytår.

Lad os få medmennesk­elighed og almindelig moral tilbage

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Hanne Dinesen graemmer sig over politikern­e på Borgen.
FOTO: STINE TIDSVILDE Hanne Dinesen graemmer sig over politikern­e på Borgen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark