Ekstra Bladet

Mangler trovaerdig defensiv

-

Her skal de forstaerke sig: Der er masser af problemer at tage fat på hos De Hvide. Først og fremmest mangler klubben en trovaerdig defensiv, hvor både venstre og højre side i forsvaret kunne bruge en opgraderin­g. Vigtigst af alt bliver det at finde en arbejdsom central midtbanesp­iller, der har så markant fokus på at lukke huller, at han kunne bruges til at lappe punkterede cykler. Björn Daniel Sverrisson vender retur efter sin leje i Vejle.

De kan blive solgt:

Det er ikke, fordi salgsobjek­terne rasler af traeerne i AGF. Men unge Benjamin Hvidt er i søgelyset hos Monaco, og vaelger franskmaen­dene at rykke på ham, tager AGF pengene uden tøven. Dino Mikanovic har en staerk agent, som laenge har arbejdet på at finde en ny klub til kroaten. Umiddelbar­t lyder det til, at han godt kunne vaere på vej videre, og det kunne også vaere tilfaeldet med keeper Aleksandar Jovanovic, der skal forfølge VM-drømmen, men risikerer at blive andetvalg. Det kan sende ham videre. Endelig er der bevaegelse omkring Superligae­ns mest scorende nogen sinde, men Morten ’Duncan’ Rasmussen er en løntung, aldrende herre som det ikke er let at finde en ny klub til.

Så travlt bliver januar-vinduet:

Vi køber simpelt hen ikke de politisk korrekte meldinger om, at David Nielsen vil styrke truppen indefra. Det er ganske enkelt ikke sandsynlig­t, at en ny traener er trådt ind i jobbet uden visse garantier for at kunne justere truppen. Alle meldinger i markedet går på, at der arbejdes hårdt i kulissen for at få gang i transferhj­ulene, men det kraever et salg eller to, for at AGF virkelig kan begynde at rykke. Lige praecis den del var sportschef Peter Christians­en imidlertid staerk til i Randers FC, og han skal bevise, at han stadig evner det i AGF.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark