Ekstra Bladet

SUPERLIGA Holder på stjernerne

I .

-

Topholdet har allerede hentet to markante tilgange til vinteren. Forsvarsmo­nstret Bubacarr Sanneh og målmanden Bill Hamid. Det betyder, at nyudnaevnt­e sportschef Svend Graversen skal rette sit fokus på at lokalisere den angriber, som skal bringes ind med henblik på sommeren. Dukker den rigtige mulighed op, henter ulvene den spiller ind allerede nu.

Her skal de forstaerke sig:

FC Midtjyllan­d har en stribe spillere, som udlandet har blikket på. Mikkel Duelund, Rasmus Nissen, Paul Onuachu, Alexander Sørloth og Filip Novak tiltraekke­r sig interesse, men ulvene er fast besluttet på at holde sammen på stamspille­rne og jagte mesterskab­et helhjertet. Simon Kroon virker helt strandet og skal finde en anden klub, og så er der aktivitet omkring André

De kan blive solgt:

Rømer, som også kan kaste noget af sig.

Så travlt bliver januar-vinduet:

FC Midtjyllan­d vil gerne have et stille transfervi­ndue, men det får de naeppe. Pladsen i toppen af Superligae­n påkalder sig opmaerksom­hed udefra, og klubben vil blive testet på sin beslutsomh­ed om at holde på stjernerne. Transfer-indtaegter er en vital del af forretning­smodellen på heden, og det vil bare ikke vaere et rigtigt transfervi­ndue uden gang i svingdøren.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Stor opmaerksom­hed
Paul Onuachu er en af en stribe FCM-spillere, som udlandet har blikket på, men ulvene er fast besluttet på at beholde stamspille­rne og jagte mesterskab­et helhjertet.
FOTO: ERNST VAN NORDE Stor opmaerksom­hed Paul Onuachu er en af en stribe FCM-spillere, som udlandet har blikket på, men ulvene er fast besluttet på at beholde stamspille­rne og jagte mesterskab­et helhjertet.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark