Ekstra Bladet

Truppen er på plads

SUPERLIGA

-

Det kedelige svar fra Himmerland er, at man ikke skal forstaerke sig, selv om klubben står på spring til top seks. Men den positive passivitet skyldes Thomas Thomasberg og Jens Hammers forudseenh­ed i de seneste transfervi­nduer. I januar får Hobro tilgang af Skives stortalent Alexander Baun, som vil give en streng yderligere i offensiven, mens alsidige Frans Dhia Putros styrker det bageste geled. Putros har vaeret staerkt spillende i Fredericia dette efterår.

Her skal de forstaerke sig:

Der kom ro på bagsmaekke­n, da Mål-Pål underskrev en fireårig kontraktfo­rlaengelse. Selv om der har vaeret interesse for den norske målmager, vil en eventuel køber have sovet gevaldigt i timen ved først at slå til i januar. Derfor ser det ikke ud til, at Hobro saelger stamspille­re i dette vindue.

De kan blive solgt: Så travlt bliver januar-vinduet:

En mindre fintrimnin­g er, hvad Hobro kigger frem imod i januar, og det passer Thomas Thomasberg og Jens Hammer Sørensen rigtig fint, efter der har vaeret godt gang i svingdøren de seneste transfervi­nduer. Der er plads i budgettet til at traekke en transferka­nin op af hatten, men grundlaegg­ende er truppen på plads. Den højt skattede franskmand Wilfried Domoraud vender endelig tilbage fra sin skade til foråret, og derfor har Hobro ingen interesse i at hente mere til offensiven end Alexander Baun, der er på plads.

 ??  ??
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Der kom ro på bagsmaekke­n, da Pål Alexander Kirkevold underskrev en fireårig kontraktfo­rlaengelse, så i Hobro vil der blot vaere tale om en trimning af truppen denne gang.
FOTO: ERNST VAN NORDE Der kom ro på bagsmaekke­n, da Pål Alexander Kirkevold underskrev en fireårig kontraktfo­rlaengelse, så i Hobro vil der blot vaere tale om en trimning af truppen denne gang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark