Ekstra Bladet

Fiskerinot­eringen

NYTÅRSTORS­KEN

-

Folket har talt, og det er klart i maelet. Taettest på at true Ekstra Bladets Nytårstors­k 2017 er såkaldt miljøminis­ter Esben Lunde Larsen, men han var end ikke naerheden.

Efter at vaere kommet uhyre taet på sidste år for blot at se sig slået på målstregen af Morten Messerchmi­dt med sølle ni stemmer slog udenrigsmi­nister Anders Samuelsen til med uimodståel­ig kraft i år.

Som en laeser formulered­e det på sin stemmesedd­el: ’Staerk slutspurt.’ Og det var det jo. Hele året, naermest.

Esben Lunde har grund til at føle sig skuffet, for han havde jo også fortjent den store fisk ganske som alle de andre i det slagne felt.

Poul Madsen

Men vi uddeler nok også en torsk naeste år, så de må laegge sig i selen, som Anders Samuelsen har gjort det i år.

Godt 9000 stemmer har vi modtaget. Heraf var et halvt dusin stemmer ugyldige.

De gik saedvanen tro alle til Ekstra Bladets chefredakt­ør, Poul Madsen, som ikke var nomineret, og som heller ikke kan vinde. Ansatte på Ekstra Bladet kan naturligvi­s ikke deltage i bladets egne konkurrenc­er. Det kunne jo vaere noget kønt noget.

Men tak for de overvaelde­nde mange hjertelige hilsner – samt et enkelt stykke chokolade – som også fulgte med stemmesedl­erne.

Resultatet

........... 3320 Anders Samuelsen ......... 2087 Esben Lunde Larsen .......... 910 Claus Bretton-Meyer .......................... 856 Uffe Elbaek ............ 546 Anna Mee Allerslev ..................... 423 Inger Støjberg ................... 419 Ole Birk Olesen ......................... 346 Thyra Frank ......... 288 Michael Christians­en ....................... 81 Henrik Thorup

 ??  ?? Anders Samuelsen er kåret som Årets Nytårstors­k af Ekstra Bladets laesere.
Anders Samuelsen er kåret som Årets Nytårstors­k af Ekstra Bladets laesere.
 ?? FOTO: /RITZAU/JAN GRARUP ?? Uffe Ellemann-Jensen har vaeret kåret til Årets Nytårstors­k fem gange.
FOTO: /RITZAU/JAN GRARUP Uffe Ellemann-Jensen har vaeret kåret til Årets Nytårstors­k fem gange.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark