Ekstra Bladet

DET ER SKET FØR Ny vild video fra oralsexbod­egaen

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af en ny video fra den aarhusians­ke bodega Kurts Mor, der tydeligt viser, at nøgenhed blandt gaesterne ikke er et saersyn

- JULIE KRAGH PRIVATFOTO jukr@eb.dk

19. december blev den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Susan K. fyret fra jobbet som bartender på den aarhusians­ke bodega Kurts Mor, hvor hun har arbejdet i flere år.

Det oplyste hendes arbejdsgiv­er på bodegaens Facebook-side.

’Jeg er dybt berørt over den episode, der var på bodega Kurts Mor i aftes, 19/12 2017. Kan kun beklage, og meddele at Susan K. er fyret’, står der i opdatering­en, der siden er blevet slettet.

Grunden til fyringen var, at et meget kaerligt par havde oralsex på et bord i bodegaen, og ejeren, Betty Jensen, mente ikke, at Susan K. havde gjort nok for at stoppe det.

Betty Jensen har ikke ønsket at kommentere sagen over for Ekstra Bladet, men har fortalt til BT, at hun er vred over, at Susan K. ikke greb ind, men i stedet begyndte at filme.

– Hun skraldgrin­ede og sagde 'Betty Betty, der er nogen, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre?’. Så blev jeg gal og sagde: 'Susan! Få dem stoppet og smid dem ud'.

I en video, som Ekstra Bladet har bragt i anonymiser­et form, fremgår det ellers, at Susan K. siger 'Jeg taenker måske lige, toilettet er passende' henvendt til parret.

I går fortalte Susan K. til Ekstra Bladet, at hendes fagforenin­g er gået ind i sagen. Hun har også hyret topadvokat­en Michael Juul Eriksen.

’Disse ting er sket på vaertshuse­t mange gange, som tidligere medarbejde­re har bevidnet’, skrev hun.

Svesken på disken

Og nu er Ekstra Bladet kommet i besiddelse af en ny video fra bodegaen, der ganske rigtigt viser, at nøgenhed blandt gaesterne er set før. Susan K. har nu hyret top-advokaten Michael Juul Eriksen.

der optraeder i videoen, men hun er ikke vendt tilbage.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT
 ??  ?? Oralsex-filmen, der fik Susan K. fyret.
Oralsex-filmen, der fik Susan K. fyret.
 ??  ?? december. 22. Bladet Ekstra
december. 22. Bladet Ekstra

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark