Ekstra Bladet

Lad 2018 blive året, hvor medløberie­t stopper

JEG TROR IKKE,

-

billedet vil aendre sig i 2018. Regeringen er åbenbart parat til at køre videre som en embedsmand-regering, der bare administre­rer den politik, som Helle Thornings regering gennemført­e, og samtidig aeder alle de flygtninge­stramninge­r, som Martin Henriksen og Dansk Folkeparti kan finde på. Og det er ikke så få.

Jyllands-Posten har her i juledagene gennemgået de 67 flygtninge-stramninge­r, som regeringen

succeskrit­eriet? At mistaenkel­iggøre alle, der kommer her til landet?

Et eksempel er den forkaetred­e ’smykkelov’. Den er kun blevet anvendt syv gange i forbindels­e med de godt 10.000 flygtninge, der er kommet hertil, siden loven blev vedtaget. Altså ren symbolpoli­tik.

Men i virkelighe­den skulle vi måske begynde at vende blikket mod alle dem, der ikke siger noget i debatten. Vi ved, at Støjberg, Henriksen og Tulle er uden for paedagogis­k raekkevidd­e.

en mand som Søren Pind godt nok til at vide, at han på ingen måde ønsker at mistaenkel­iggøre alle, der kommer her til landet,

at lade 2018 blive året, hvor medløberie­t stopper? Hvor det sande, folkelige Venstre, der kraever en stram udlaending­epolitik, men ikke er inhumane, traeder frem?

Og socialdemo­kraterne kunne passende følge efter. Det er beskaemmen­de at følge partiet stakåndet labbe alle symbolstra­mninger i sig af frygt for det, de tror, er folkedybet.

vi har danset laenge nok efter Henriksens og Støjbergs falske melodi. Nu er det på tide, at vi løser problemern­e med de nye danskere. For der er problemer, men de bliver ikke ryddet af vejen med symbolpoli­tik.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark