Ekstra Bladet

Ingen købes, hvis ingen saelges

-

Her skal de forstaerke sig:

På grund af de mange skader har Silkeborg allerede en alt for bred trup til Peter Sørensens smag. Det betyder samtidig, at alle transferkr­oner er skudt af i Søhøjlande­t. Der bliver kun handlet i Silkeborg, hvis klubben mister en af sine profiler på grund et tilbud, som ikke engang Lars Larsen ville kunne sige nej til.

De kan blive solgt:

Robert Skov, Jens Martin Gammelby og Ibrahim Moro er på blokken i mange klubber, men Peter Sørensen vil bruge hvert et trick i bogen for at holde på trioen minimum frem til sommer. Robert Skov har uden tvivl det største salgspoten­tiale, der snildt kan tiltraekke store europaeisk­e klubber, og hvis pengene bliver store nok, er Silkeborg nødt til at slippe sin guldfugl. Skov har dog ikke et stort ønske om at flyve fra reden allerede til januar. Det har Ibrahim Moro til gengaeld, og ghaneseren virker som det mest sandsynlig­e salg, medmindre Peter Sørensen får overbevist midtbanesp­illeren om at tage foråret med.

Så travlt bliver januar-vinduet:

Peter Sørensen kan laene sig tilbage i chefstolen og stirre stift på sin mailindbak­ke i 31 dage. Han krydser fingre for, der ikke tikker et uimodståel­igt tilbud ind på Robert Skov eller Jens Martin Gammelby. Ingen købes, hvis ingen saelges.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Robert Skov er en af de Silkeborg-spillere, der er på blokken hos mange klubber, men Peter Sørensen vil gøre alt for at holde på ham.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Robert Skov er en af de Silkeborg-spillere, der er på blokken hos mange klubber, men Peter Sørensen vil gøre alt for at holde på ham.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark