Ekstra Bladet

Kassen er tom

-

Her skal de forstaerke sig:

Sportsdire­ktør Michael Gravgaard har flere gange proklamere­t, at pengekasse­n til spillerind­køb er tom. Derfor skal der spillere ud, før der kommer nye ind. Det er sjaeldent, et bundholds spillere ryger af sted til overpris … Randers har tydeligvis brug for en skarprette­r foran mål, for hverken Djurdjic (to mål), Pourié (et mål) eller unge Mølvadgaar­d (et mål) har grebet chancen, mens Kadrii og Rodic er bedre i andre roller end angriberen­s. Paradoksal­t nok mangler man Mayron George, som har brilleret på sin lejeaftale i Lyngby. Bundholdet mangler også en på den centrale midtbane, der går forrest i modgang.

De kan blive solgt:

Marvin Pourié har igen skabt problemer for sig selv i en Superliga-klub, og tyskeren ligner en faerdig mand i Kronjyllan­d. Randers får naeppe store penge for den målfattige angriber, der har kontraktud­løb til sommer, men Pourié bør vaere til at afsaette og få lidt kroner ind den anden vej. Erik Marxen kan også få opfyldt sit ønske om et udlandseve­ntyr, idet Kevin Conboy bliver kørt ind som venstre back i vinterpaus­en.

Så travlt bliver januar-vinduet:

Forhåbentl­ig bliver transfer-

vinduet et travlt et af slagsen for sportsdire­ktør Gravgaard, der i januar kan koncentrer­e sig fuld ud om pligterne i den sportslige sektor. Det hele afhaenger først og fremmest af Gravgaards evner som saelger, for klubkassen er tom efter de dårlige sportslige resultater og svigtende opbakning på laegterne. Opgaven er svaer, men det er nu, Gravgaard skal vise, han kan få meget ud af lidt – ellers risikerer Randers at ryge ud af Superligae­n.

 ?? FOTO: /RITZAU/MIKKEL BERG PEDERSEN ?? Sportsdire­ktør Michael Gravgaard skal vise, han kan få meget ud af lidt – ellers risikerer Randers at ryge ud af Superligae­n.
FOTO: /RITZAU/MIKKEL BERG PEDERSEN Sportsdire­ktør Michael Gravgaard skal vise, han kan få meget ud af lidt – ellers risikerer Randers at ryge ud af Superligae­n.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark