Ekstra Bladet

Nima Zamani: Meget jordnaer

-

Dronning Margrethe så godt ud i sin flotte stilrene kjole, og hun klarede igen at levere en jordnaer tale i øjenhøjde med danskerne. Jeg havde egentlig forventet noget om ligestilli­ng, men det sprang hun sikkert meget klogt over. Til gengaeld talte hun om, at alle job er vigtige og naevnte bl.a. laerere og paedagoger – faggrupper jeg ikke mener, vi kan rose nok.

Jeg vil også fremhaeve, at dronningen­s lille ’undskyld’ var befriende. Det havde hun ikke behøvet, men viser hendes menneskeli­ghed og respekt. I virkelighe­den synes jeg, at hun viste sig mere følsom, end man har hørt hende laenge. Det er helt rigtigt, at hun ikke breder prins Henriks sygdom mere ud, men nøjes med at sige, at hun er taknemmeli­g for den støtte, de har modtaget. Vi ved jo alle, hvordan det er fat med hendes mand.

Faktisk er jeg rigtig glad for denne tale, fordi hun haefter sig ved ting, vi alle kender fra hverdagen.

 ?? FOTO: PETER GRAVERSEN ?? – Jeg er rigtig glad for talen, fordi hun haefter sig ved ting, vi alle kender fra hverdagen, fastslår debattøren Nima Zamani.
FOTO: PETER GRAVERSEN – Jeg er rigtig glad for talen, fordi hun haefter sig ved ting, vi alle kender fra hverdagen, fastslår debattøren Nima Zamani.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark