Ekstra Bladet

Annie Fønsby: Hun talte meget personligt

-

– Først vil jeg sige, at det var rart, at vi ikke skulle have løftede pegefingre, som dronningen jo ellers har praesenter­et os for et par gange. Faktisk vil jeg mene, at talen i år er en af de bedste, jeg har hørt i mange år, og det skyldes, at hun talte så personligt. Det var flot, at hun inddrog sin egen familie, og hun gør det på en god måde. Stort bifald herfra. Det var så fint, at hun fik naevnt prins Henrik – og skilsmisse­børnene – den slags gør det så jordnaert.

– Inden hun gik på tv, troede jeg, at hun ville annoncere sin aftraedels­e, fordi jeg har opfattet hende som traet. Men som hun talte i tv, er det tydeligt, at hun har flere år i sig endnu.

– Jeg kan heller ikke lade vaere med at naevne opfordring­en til at gøre noget unyttigt. Det fik hun flot serveret. Og opfordring­en gjaldt ikke kun unge, men os alle. Hun ser det som nyttigt at lave noget unyttigt. Og det er jeg enig med hende i.

 ?? FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N ?? – Det er tydeligt, at Margrethe har flere år i sig endnu, påpeger reality-stjernen An- nie Fønsby.
FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N – Det er tydeligt, at Margrethe har flere år i sig endnu, påpeger reality-stjernen An- nie Fønsby.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark