Ekstra Bladet

Viggo Sommer: Charmerend­e undskyldni­ng

-

– Nytårstale­n var rigtig varm. Jeg blev rigtig glad over at høre den. Ikke mindst taenker jeg på det øjeblik, hvor hun kom til at kløjs i en af sin mands vers og straks undskyldte. Det charmerend­e og undskylden­de smil hun sendte var da helt fantastisk.

– Blandt hendes budskaber holdt jeg mest af opfordring­en til at lave noget unyttigt. I denne stressede tid gav det god mening, at hun pegede på det. Dronningen må jo ikke vaere politisk, men lige som andre bedstemødr­e kan hun det med at få ting ud imellem sidebenene, så ingen er i tvivl om, hvad hun mener. Og her fik hun sat en tyk streg under, at vi er for pressede.

– I dag er der som regel ingen, der gider lytte til de aeldre, men dronningen lytter vi til, og så er det da heldigt, at hun er så skarp i hovedet. Her taenker jeg også på den elegante måde, hun fik naevnt prins Henriks sygdom på. Den respekt hun viste der, gav respekt til alle, der er berørt af demens.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? – Dronningen lytter vi til, og så er det da heldigt, at hun er så skarp i hovedet, fremhaever entertaine­ren Viggo Sommer.
FOTO: ERNST VAN NORDE – Dronningen lytter vi til, og så er det da heldigt, at hun er så skarp i hovedet, fremhaever entertaine­ren Viggo Sommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark