Ekstra Bladet

Sandra Samantha, fra og år 25 Kolding

De synes, jeg er sej, men ...

-

Man skal vaere skarp, hvis man møder Sandra Samantha på slap line. Modellen kan nemlig slet ikke styre sig, hvis hun øjner muligheden for at tage røven på en godtroende sjael.

– Jeg er typen, der elsker at se, hvor langt ud jeg kan køre en røverhisto­rie, før lytteren begynder at tvivle på, at det er sandt. Når jeg er ude og markere mig til festerne rundt omkring i Danmark, så er det sgu altid med et kaempe smil på laeben og en god røverhisto­rie på lommen.

For den 25-årige spøgefugl er der gået sport i at se, hvor langt hun kan traekke den. Hvilke vilde ting kan hun bilde folk ind? Lugter de lunten?

– Jeg synes, det er mega-sjovt at se, hvor naive mange mennesker egentlig er til tider – de hopper bare i med begge ben uden at overveje, om det overhovede­t er sandt. Jeg har for eksempel bildt en flok unge gutter ind, at jeg i min fritid dyrker parkour, og at jeg til naeste år skal starte op som instruktør i Sønderjyll­and. Jeg fik også engang en helvedes masse skulderkla­p fra et par belgiske gutter, da mine to veninder og jeg fik bildt dem ind, at jeg var danmarksme­ster i MMA (kampsporte­n mixed martial arts, red.).

– De her maend, som bare aeder de her åndssvage historier råt, synes jo, at jeg er den sejeste pige, de nogen sinde har mødt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark