Ekstra Bladet

Masser af transfer-trafik

-

Her skal de forstaerke sig:

Der har vaeret problemer i alle kaeder. Skader er en del af forklaring­en, og Ståle Solbakken kan glaede sig over, at Federico Santander er tilbage i fulde omdrejning­er, når foråret går i gang, og den tiltaenkte forsvarsst­yrmand Erik Johansson kommer efter planen også til at spille en stor rolle ganske hurtigt. Det vil forstaerke FCK markant. Også Jan Gregus vender tilbage efter en laengere periode på sidelinjen. En ny højre back skal snart køres i stilling som afløser for Peter Ankersen, mens Solbakken håber, at Nicolaj Thomsen kan tage over, når Verbic efter planen saelges til sommer. På den centrale midt leder den norske manager fortsat efter den kombinatio­n, der både giver defensiv og offensiv balance. Det kunne vaere et sted, hvor der skal handles allerede nu.

De kan blive

solgt: Uros Matic er aldrig blevet den afløser for Thomas Delaney, som FCK havde håbet. Det kan betyde, at serberen forsvinder efter bare et år i klubben, men han er en relativ dyr herre, og det kan saette en stopper for et skifte. Youssef Toutouh har kontraktud­løb til sommer og er efter sit elendige efterår et stykke fra en stamplads. Det virker, som om han mentalt er ved at stemple ud, så muligvis kunne han få løbepas allerede nu. Også Kasper Kusk, der synes at komme laengere og laengere vaek fra Solbakkens startopsti­lling, kan ryge.

Der vil uden tvivl vaere bud efter Benjamin Verbic, men Solbakken er meget opsat på at holde fast i ham. Det er først til sommer, at den helt store udskiftnin­g kommer.

Så travlt bliver januar-vinduet:

Det var for nogle måneder siden lagt op til et ganske roligt vindue, men den sportslige deroute betyder, at FCK bliver mere aktive end først planlagt. Og det gaelder både køb og salg. Som direktør Anders Hørsholt formulerer det, skal posen rystes lidt, og allerede nu er opbygninge­n frem mod naeste saeson i gang. Første bevis på det er finske målmand Jesse Joronen, der efter sommerferi­en skal afløse Robin Olsen. Så selv om det kan vaere svaert at få de ønskede spillere i januar-vinduet, så forvent alligevel en del transfertr­afik på Østerbro.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Posen skal rystes
Det var for nogle måneder siden lagt op til et ganske roligt vindue, men den sportslige deroute betyder, at FCK bliver mere aktive end først planlagt.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Posen skal rystes Det var for nogle måneder siden lagt op til et ganske roligt vindue, men den sportslige deroute betyder, at FCK bliver mere aktive end først planlagt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark