Ekstra Bladet

Stille vindue i vente

-

Her skal de forstaerke sig: Det er et år siden, at Simon Poulsen vendte tilbage til Sønderjysk­E. Og den tidligere landsholds-back er sikker starter, når han er skadesfri. Desvaerre har en masse små skader plaget hjemkomste­n, og det er klart, at Sønderjysk­E bliver nødt til at finde en driftssikk­er backup til foråret. Søren Frederikse­n vender retur, og han har tidligere gjort sig i forsvaret, men hans forcer er i offensiven og virker mere oplagt som et alternativ til Mikael Uhre i front. De kan blive solgt: Mikael Uhre har allerede matchet måltotalen for sidste saeson, og han er blevet belønnet med en udtagelse til ligalandsh­oldet. Sønderjysk-angriberen har allerede tiltrukket sig interesse fra udlandet, lige som hjemlige klubber er på vagt. Samtidig har Christian ’Greko’ Jakobsen fået forløst potentiale­t. Han er både klubbens flittigste målscorer og oplaegger. Den slags tiltraekke­r sig opmaerksom­hed, og der lurer større udfordring­er på spilleren, som Claus Nørgaard trak med sig fra Brøndby.

Så travlt bliver januar-vinduet:

Sportschef Hans Jørgen Haysen har vist sig som en kompetent afløser for Ole Nielsen, og på sin egen stille faconhar han vist sig som en mand, der nyder at detonere en bordbombe eller to i transfervi­nduet – og kan det ske helt til sidst i vinduet, så gør det ikke noget. Selv om signalerne fra Sønderjysk­E går mod et meget stille vindue, så ligger det i kortene, at en del marginalsp­illere kan ende med at ryge videre. Og så kan det godt ende med en del trafik i graensereg­ionen.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Mikael Uhre har allerede tiltrukket sig interesse fra udlandet, men han er sandsynlig­vis ikke en af de spillere, Sønderjysk­E vil skille sig af med.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Mikael Uhre har allerede tiltrukket sig interesse fra udlandet, men han er sandsynlig­vis ikke en af de spillere, Sønderjysk­E vil skille sig af med.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark