Ekstra Bladet

Spil løs men lyt til kroppen

-

Piotr Wozniacki har luftet tanken om at skaere ned på antallet af turneringe­r, men umiddelbar­t ser det ikke ud til at blive tilfaeldet i første halvdel af 2018. Her stiller Caroline ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r op i følgende turneringe­r frem til Wimbledon med Rom og Eastbourne som et par spørgsmåls­tegn: Auckland, Australian Open, Doha, Dubai, Indian Wells, Miami, Istanbul, (Rom) Madrid, French Open, (Eastbourne), Wimbledon.

– Hun skal spille mange kampe, for så har hun det bedst, mener Michael Mortensen.

– Selvfølgel­ig skal hun vaere lidt mere selektiv og lytte til sin krop, så hun hele tiden er klar, fysisk som mentalt. Og så er det vigtigt, at hun får tid vaek fra tennis sammen med David. Men de må ikke skaere for meget i programmet. Hun skal udfordres og isaer op til grand slams. Tauson er enig: – Hun skal prøve at få bygget godt op til de fire grand slams, men ellers vil de nok se, hvordan saesonen udvikler sig i forhold til resultater­ne i de enkelte turneringe­r. Hun er jo ikke typen, der skal holde alt for lange pauser, men hun skal passe på sig selv. Men den balance tror jeg faktisk, de er ret gode til at finde.

 ?? FOTO: AP ?? Caroline skal finde balancen mellem at finde en god kamprytme og passe på sin efterhånde­n noget slidte krop, mener ekspertern­e.
FOTO: AP Caroline skal finde balancen mellem at finde en god kamprytme og passe på sin efterhånde­n noget slidte krop, mener ekspertern­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark