Ekstra Bladet

Det er jo bare to dage om ugen

Per Rico har tabt 45 kilo

- – Hvorfor lige 5:2-kuren? – Hvad har vaeret det svaereste? Økonomisk: PRIVATFOTO

– Sådan set bare fordi det virkede som den nemmeste. Det er jo bare to dage om ugen, hvor du skal overholde noget bestemt.

– For mig har det vaeret fastedagen­e. De andre dage bemaerker jeg ikke, at jeg er på slankekur. Jeg faster fast mandag og torsdag, og det er der, jeg taenker over det.

– Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

– På fastedag starter jeg morgenen med skyr. Aftensmade­n kan vaere kylling eller tun, så det er ikke rigtige måltider – jeg gør det bare så enkelt som muligt.

– På spisedagen­e har jeg faktisk bare spist som jeg altid har gjort. Jeg holder mig så under 2000 kalorier, men om fredagen kan jeg godt finde på at spise slik. Jeg kan både spise sovs og kartofler, kylling og lasagne til aftensmad. Alle mulige almindelig­e retter.

– Hvad skal man vaere forberedt på?

– De første 14 dage kan vaere ulidelige. Jeg rystede og havde koldsved. Jeg havde havde bare lyst til at spise, fordi jeg ikke var vant til at sulte. Jeg havde naermest influenza-symptomer. Det bliver bedre efter en måneds tid.

– Når jeg faster nu, føler jeg slet ikke sult dagen derpå. Jeg har tvaertimod en stor maethedsfo­rnemmelse, når jeg vågner. Jeg overspiser heller ikke mere. I starten var det med at gå direkte i køleskabet efter en fastedag, De seneste to år har Per Rico fastet hver mandag og torsdag. Det har gjort ham 45 kilo lettere. men jeg tror, kroppen vaenner sig til det med tiden.

Per bruger ikke flere penge på kuren, end han normalt bruger på mad. Tvaertimod sparer han penge, fordi der er to dage om ugen, hvor han spiser meget lidt.

De første 14 dage kan vaere ulidelige. Jeg rystede og havde koldsved

 ??  ?? Efter
Efter

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark