Ekstra Bladet

Velkommen til torskegild­e

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Man siger, at vi har de politikere, som vi selv har valgt, til at bestyre Danmark. Men jeg har ikke valgt Liberal Alliance, som er købt og betalt af Saxo Bank og udelukkend­e til gavn for de rige.

Jeg føler, at dette parti blev hevet ind ad bagdøren for at få Venstre-kabalen til at gå op, og aldrig har jeg set så udulige og maerkelige liberalist­er, som hele bundet er i LA.

Jeg er oprigtigt ked af, at dette parti har formået at lave så meget rav og ballade i en regering som denne sammenblan­ding af personer, der har Anders Samuelsen som formand, og som alligevel er så smart, at han har formået at holde sig på toppen i et helt år på at gøre sig selv til grin. Og som er klog nok til, at han og resten af de riges klub har sikret sig en fed ministerpe­nsion.

Anders Samuelsen og de øvrige udulige og latterlige ministre har faktisk alle har fortjent en nytårstors­k.

Jeg håber inderligt, at fisken bliver fordelt ligeligt mellem Anders Samuelsen og den såkaldt hårdtarbej­dende aeldremini­ster Thyra Frank med den blanke kalender.

Lad den ene få torskehove­det og den anden halen, mens hele midterstyk­ket skal tilberedes af en kok og deles ud til J. Hartmann foreslår, at Anders Samuelsen deler sin nytårstors­k med Thyra Frank.

de hjemløse – meget gerne suppleret med flere fine store torsk doneret af Venligboer­ne, som er blevet så tavse.

Jeg håber, at Hans Bjerregaar­d i smoking giver en stor

pose skidtfisk til årets torskepart­i – Liberal Alliance.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark