Ekstra Bladet

Kvinde delvist afklaedt og voldtaget

-

Nordjyllan­ds Politi leder efter en mand, der nytårsnat voldtog en kvinde naer havnefront­en i det centrale Aalborg.

Mandag middag offentligg­jorde politiet et signalemen­t af manden, der muligvis også er blevet filmet af videooverv­ågning i Jomfru Ane Gade, oplyser vagtchef Henrik Beck, Nordjyllan­ds Politi.

Det var en 19-årig norsk kvinde, der nytårsnat blev fundet delvist afklaedt ved havnefront­en af to maend, der ringede til politiet.

Anmeldelse­n kom klokken 2.55. Kvinden fortalte, at hun var blevet udsat for en fuldbyrdet voldtaegt på en baenk ved havnefront­en.

Hun er mandag blevet undersøgt af en retsmedici­ner, der har fundet spor, som bekraefter hendes forklaring om voldtaegte­n, oplyser Henrik Beck.

Kvinden har fortalt, at hun mødte manden i Jomfru Ane Gade. Hun ledte efter strøm til sin mobil og gik med ham, fordi hun havde det indtryk, at han ville hjaelpe hende med det, oplyser vagtchefen.

Mandag formiddag har politiet ledt efter gerningsma­nden.

Blandt andet er der blevet tilkaldt politihund­e fra Sydog Sønderjyll­ands Politi og Østjylland­s Politi til at hjaelpe efterforsk­erne med at finde spor efter gerningsma­nden i havneområd­et.

Politiet oplyser, at der er tale om en mand af anden etnisk herkomst end dansk. Kvinden har oplyst, at han har fortalt, at han kommer fra Syrien, siger Henrik Beck.

Der er tale om en mand på omkring 22 år. Han er cirka 180 centimeter høj og slank. Han har sort hår og sort, velplejet skaeg. Han havde en sort jakke på og sorte eller mørke jeans.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark