Ekstra Bladet

Saet Inger på plads, vend det døve øre til Tulle og Martin

LØKKE STRAKTE

- Laes reportagen på side 4-5

i nytårstale­n hånden frem til 'alle med udenlandsk baggrund, der med vilje, mod og hårdt arbejde har taget Danmark til sig: I er velkomne. I gør det godt. Bliv ved med det’.

Selvfølgel­ig skal parallelsa­mfundene bekaempes, men det er voldsomt befriende, at Danmarks statsminis­ter hen over julen har fået mod til et opgør med Dansk Folkeparti­s mistaenkel­iggørelse af alle, der ikke hedder Hansen, Jensen og Madsen.

vi til. Vi skal videre, også af hensyn til alle os, der faktisk hedder Hansen, Jensen og Madsen. Danmark bliver kun et staerkt land, hvis vi bruger alle, der bor her, på en positiv måde. Integratio­nen er en opgave, der er kommet for at blive. Statsminis­terens nytårstale var et stød i nyrerne til Dansk Folkeparti­s snaeversyn.

Lad os nu prøve at løse den!

Løkke er også (endelig) nået til den erkendelse, at det ikke nytter noget at lave regler, der rammer alle. Det har vi bl.a. påvist her i Ekstra Bladet i vores Nydanmark-kampagne omkring kommunalva­lget.

for en langt mere praecis indsats for at komme problemern­e til livs. Smykkelove­n er skraekekse­mplet på symbolpoli­tik uden anden virkning end at mistaenkel­iggøre alle. Som jeg skrev søndag, så har Danmark alt for

laenge fulgt Martin Henriksen og Inger Støjbergs 'falske melodi'.

leve op til sine egne ord. Saette Inger på plads, vende det døve øre til Tulle og Martin, traekke i arbejdstøj­et og målrettet gå i gang med at løse de problemer, der åbenlyst er med integratio­nen i Danmark.

Og denne gang, Løkke, skal du ikke forblive statsminis­ter for enhver pris.

 ?? FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN ??
FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark