Ekstra Bladet

Efterladt på baenk

-

taljer med. Det er jo koldt udenfor, og et spaedbarn i den alder bliver jo kold af at ligge udenfor, siger Brian Belling og fortsaette­r:

– Lige nu er pigen på hospitalet, hvilket hun vil vaere nogen tid endnu, hvorefter de sociale myndighede­r tager over. men man vil blive opdaget der, for det er et sted, hvor der kommer rigtig mange mennesker.

Flere spor

Mens Ekstra Bladet er på findestede­t, kommer et par enkelte cyklister og løbere ad vejen. Baenken med taeppet vender dog med ryggen mod vejen og ind mod en sti langs det grønne område i Valbyparke­n.

Majbritt Lilleskov var på arbejde i området fra klokken syv for at beskaere traeer.

– Vi har ikke lagt maerke til noget. Det er jo forfaerdel­igt, siger hun med tanke på den spaede pige.

Blandt politiets spor er det taeppe, barnet var svøbt i. Der er dog tale om et gråt taeppe med runde flaeser i kanten, der kan købes i Ikea til 24 kroner.

Derudover har teknikere undersøgt traebaenke­n, undersøgt de omkringlig­gende områder og leder nu efter eventuel overvågnin­gsvideo i området.

Brug for hjaelp

Moderen er der indtil videre intet spor af, men politiet opfordrer hende til at henvende sig.

– Jeg tror, at det er en mor, der har brug for hjaelp. Jeg tror, at det er en mor, som er ked af det. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med hende, siger Brian Belling, og han appellerer til, at folk, der kender til en, der har vaeret gravid eller har født, uden at der er et barn, henvender sig til politiet.

Hun vejer mellem 3500-4000 gram, og moderen har formentlig født hende til tiden

 ?? POLITIFOTO ?? Barnet var svøbt i dette taeppe, der kan købes i Ikea for 24 kroner.
POLITIFOTO Barnet var svøbt i dette taeppe, der kan købes i Ikea for 24 kroner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark