Ekstra Bladet

Lea, 19 år og fra Ballerup

-

Dagens Side 9-pige, Lea, er klar med nogle gode bud på, hvad man kan fodre hjernen med i det nye år. Hun elsker nemlig tegneserie­r, som behandler nogle af de større spørgsmål i livet.

– Jeg kan ikke sige, hvilken tegneserie der er min yndlings-serie, men jeg ved, hvilken der har påvirket mig og mit liv mest. Jeg laeste ’Persepolis: Min iranske Lea er både køn og klog. Hun holder hovedet i gang med tegneserie­r og spil. barndom’, da jeg var 13 år gammel. Den behandler nogle alvorlige emner på en charmerend­e og humoristis­k måde, hvilket er noget, jeg vaerdsaett­er, siger hun.

– Og serien ’Kaeresteso­rg’ består af tegninger og et par ord til hver og beskaeftig­er sig med det knuste hjerte. Jeg gik gennem et ret hårdt break-up og følte mig lidt alene – ’Kaeresteso­rg’ hjalp mig gennem det, fortaeller hun.

En anden slags underholdn­ing, som Lea bruger meget tid på, er braetspil.

– Der findes rigtig mange typer, og mange af dem er ret dyre, så der er braetspils­caféer et godt sted at tage hen.

– Typisk vil man skulle betale et mindre beløb, ofte 25 kroner, hvilket giver adgang til hele caféens samling. Det er en god måde at prøve en masse forskellig­t på – og det er også en ret hyggelig ting at lave med sine venner.

 ??  ?? Også lidt til hjernen
Også lidt til hjernen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark