Ekstra Bladet

HÅNDBOLD Mikkel på pinebaenke­n Den danske verdensstj­erne får ikke spilletid i sin franske klub, men landstraen­eren er overhovede­t ikke nervøs: Mikkel er på toppen

I .

- JAN KJELDTOFT FOT

Mikkel Hansen får splinter i røven i Paris – og den danske stjerne er vel at maerke hverken skadet, småsyg eller i dårlig form.

Vi har sindssygt mange dygtige spillere, vi har en rigtigt god bredde. Jeg har endda fire venstre backs

Cheftraene­r Noka Serdarusic ser bare ikke danskerens vej for tiden – han har i ugerne op til jul i stigende grad foretrukke­t Nikola Karabatic og det norske stjernefrø Sander Sagosen, der i den grad har øget konkurrenc­en om spilletid i den heftigt besatte bagkaede i denne saeson.

Da PSG Handball i den sidste ligakamp før jul tabte topkampen i Montpellie­r 3033, scorede Mikkel Hansen syv gange på syv forsøg. Nemlig de syv gange, han blev sendt på banen for at skyde straffekas­t…

Ildevarsle­nde

Men ellers slider helsingora­neren ikke skoene i kamparenae­rne, og det kunne jo vaere ildevarsle­nde nyt i forhold til det EM, der starter om ti dage i Kroatien.

Sådan ser Nikolaj Jacobsen det ikke:

– Jeg har da noteret mig, at det ikke er blevet til så meget spilletid, men Mikkel virker jo frisk og frejdig her i lejren, og det er det, der optager mig. Det andet bekymrer mig ikke. Jeg bruger ikke tid på det overhovede­t, siger landstraen­eren.

Fynboen vaelger i stedet at glaede sig over, at hans offensive stjerne i hvert fald ikke er slidt i stumper og stykker inden slutrunden.

– Taenker du, han kommer som en spraengfar­lig dynamitsta­ng: Nu skal jeg vise dem!

De to fysser siger, det ser rigtigt fornuftigt ud. Jeg er blevet MRT-scannet, og jeg tror, udgangspun­ktet er, at jeg skal blive klar til den første kamp ved slutrunden

– Det kan vi da håbe. Men altså, Mikkel er så dygtig, og det har de to første traeninger her også vist. Der er intet dyk på nogen måde, siger Nikolaj Jacobsen.

 ??  ?? Den bedste
– Vi ved alle, at når Mikkel er på toppen, så er han og Andy Schmid fra min tyske klub de to landstraen­er Nikolaj Jacobsen om Mikkel Hansen. her sammen med Rene Toft Hansen.
Den bedste – Vi ved alle, at når Mikkel er på toppen, så er han og Andy Schmid fra min tyske klub de to landstraen­er Nikolaj Jacobsen om Mikkel Hansen. her sammen med Rene Toft Hansen.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? – Der er noget, der strammer og ikke sidder helt, som det skal. Men det er noget helt nyt, for jeg har aldrig haft en fibersprae­ngning før, afslører den 34-årige Lasse Swan.
FOTO: ERNST VAN NORDE – Der er noget, der strammer og ikke sidder helt, som det skal. Men det er noget helt nyt, for jeg har aldrig haft en fibersprae­ngning før, afslører den 34-årige Lasse Swan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark