Ekstra Bladet

– Mikkel er også en verdenskla­ssespiller netop nu?

-

– Ja, og han er utroligt vigtig for os. Vi har sindssygt mange dygtige spillere, vi har en rigtigt god bredde. Jeg har endda fire venstre backs, fordi to af mine playmakere sagtens kan spille pladsen, så jeg synes, vi er utroligt godt stillet, siger landstraen­eren.

– Vi har et sindssygt bredt hold, så jeg vil ikke sige, at Mikkel er mere vigtig end nogensinde, men han ER da ekstremt vigtig. Vi ved alle, at når Mikkel er på toppen, så er han og Andy Schmid fra min tyske klub de to dygtigste angrebsspi­llere, der overhovede­t findes. Og det er jo det niveau, vi håber, han kommer til at ramme i Kroatien, siger landstraen­eren.

Han kan samtidig glaede sig over, at de første alarmerend­e meldinger om veteranen Lasse Svans skadede lyske om ikke kan afblaeses – så i hvert fald nedtones. Nikolaj Jacobsen måtte ellers indkalde Tim Sørensen som gardering på højre fløj, men alt tyder på, at Lasse Svan bliver i stand til at spille fra EM’s start.

Ingen smerter

– Jeg har ingen smerter, men jeg kan godt maerke, jeg skal passe på. Der er noget, der strammer og ikke sidder helt, som det skal. Men det er noget helt nyt, for jeg har aldrig haft en fibersprae­ngning før, afslører den 34-årige wing.

– De to fysser siger, det ser rigtigt fornuftigt ud. Jeg er blevet MRT-scannet, og jeg tror, udgangspun­ktet er, at jeg skal blive klar til den første kamp ved slutrunden.

Han tager med truppen til Frankrig for at spille Goden League i Rouen og Paris torsdag, lørdag og søndag, men spiller selvsagt ikke:

– Men jeg håber så, jeg i et

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark