Ekstra Bladet

Perfekt udmelding

- SAMMEN MED SIDEN ÅRSSKIFTET SIDEN DENGANG VORES NYE LANDSTRAEN­ER NU SKAL JEG HAR STORE FORVENTNIN­GER OG SÅ DET ER DA MEN NÅR MAN ALLIGEVEL

sit landshold er Nikolaj Jacobsen i gang med de sidste forberedel­ser til EM i Kroatien, som for Danmarks vedkommend­e begynder med en åbningskam­p mod Ungarn 13. januar i Varazdin.

har traeningsl­ejren vaeret henlagt til Herning, og i går holdt landsholde­t mediedag på hotel Scandic Regina. Her benyttede Nikolaj Jacobsen lejlighede­n til at melde ud, at målsaetnin­gen er, at Danmark skal vaere blandt de fire lande, som mødes i semifinale­rne i Zagreb i den sidste weekend i januar.

ren røv at trutte i og herligt optimistis­k. Men vel egentlig ikke overrasken­de i betragtnin­g af at Danmark vandt olympisk guld i sommeren 2016. Og holdet er ikke blevet ringere siden da.

Jeg har store forventnin­ger til Nikolaj Jacobsen. Hans traenerger­ning er imponerend­e. Både i Aalborg og i Rhein-Neckar Löwen har han formået at få det bedste ud af sine folk

kunne have frygtet en mere fesen målsaetnin­g, skyldes det naturligvi­s den pauvre indsats, som holdet leverede ved VM sidste år i Frankrig. Her røg Danmark ud allerede i 1/8-finalen mod Ungarn. Det var et tamt dansk landshold, som efterlod et indtryk af manglende spillelyst og gejst.

er Gudmundur Gudmundsso­n blevet udskiftet med Nikolaj Jacobsen på landstraen­erposten, og ved efterårets Golden League i Jylland viste holdet et helt anderledes engagement. Nikolaj Jacobsen styrede sit hold til en sikker turnerings­sejr, blandt andet efter en overbevise­nde sejr over de franske verdensmes­tre.

har tilført holdet masser af fart. Der bliver løbet kontraer, så det er en lyst, og fordi han råder over en meget bred trup, kan Danmark holde et meget højt tempo gennem hele kampen.

tingene finpudses i den kommende opvarmning­sturnering i Frankrig. Her møder Danmark torsdag Egypten, mens Norge og Frankrig står på menuen i weekendens to kampe. Her skal der bygges videre på det gode og underholde­nde spil fra efterårets tre kampe. Og bortset fra en generende lyskeskade hos Lasse Svan tager Danmark afsted med en totalt kampklar trup.

til Nikolaj Jacobsen. Hans traenerger­ning er imponerend­e. Både i Aalborg og i Rhein-Neckar Löwen har han formået at få det bedste ud af sine folk. Han kender mesterskab­sformlen. Hans egen enorme vilje til at ville vinde, har han transforme­ret til sin trup. Det kan blive et stort EM.

gør det absolut ikke noget, at første modstander netop er de ungarere, som sendte os ud af VM. Der er sat vand over til revanche, og jeg ser frem til, at Danmark løber ungarerne ned.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Christian Eriksen kunne laegge endnu en assist til sine fine statistik.
FOTO: ALL OVER PRESS Christian Eriksen kunne laegge endnu en assist til sine fine statistik.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark