Ekstra Bladet

Alt udsolgt – nu starter nødplanen

- FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN

På trods af vredesudbr­ud på Facebook og en løftet pegefinger fra sure danskere er første dag med det nye planteprod­ukt gået forrygende.

Interessen for det veganske, kødlignend­e produkt har vaeret enorm. Samtlige af de Netto- og Føtex-butikker, Ekstra Bladet tirsdag var i kontakt med for at få fat i en pakke med hakkeprodu­ktet, meldte udsolgt.

Samme melding kommer fra direktør i Naturli' Foods Henrik Lund, der ikke overrasken­de er tilfreds med det forrygende salg.

– Der er stort set totalt udsolgt. Der er tomme diske allerede efter en dag. Vi kan ikke følge med efterspørg­slen. Vi er meget overrasked­e over den store interesse. Vi har lavet en nødplan, så vi kan få flere produkter ud til kunderne. Det er bare fedt, lyder det fra direktøren fra Aarhus.

Overrasket over mediestorm

Henrik Lund har godt kunnet maerke, at der ikke kun har vaeret massiv interesse ved køledisken­e. Også på danskernes foretrukne debat-forum, Facebook, er interessen stor.

Alene på to opslag fra henholdsvi­s Føtex og Netto har mere end 1000 danskere deltaget i debatten.

– Det har vaeret overvaelde­nde. Vi er blevet fuldstaend­ig taget på sengen. Vi er slet ikke vant til sådan en mediestorm, siger direktør Henrik Lund til Ekstra Bladet.

– Nogle mener, det decideret burde vaere forbudt. Det er virkeligt noget, der kan saette sindene i kog. Og så er der heldigvis også dem, der gerne vil lege med den nye mulighed, vores produkt giver dem. Jeg synes, det er positivt, at der skabes en debat både for og imod. Er det o.k. at kalde et plantebase­ret produkt kød? Det er fint at diskutere, tilføjer Henrik Lund.

Ifølge Naturli' Foods er den naeste sending allerede i produktion­en, og virksomhed­en forventer at sende en ny sending af sted til butikkerne allerede i dag.

Det har vaeret overvaelde­nde. Vi er blevet fuldstaend­ig taget på sengen

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark