Ekstra Bladet

Endelig er der boksning

- Maria Jensen Gaerdehuse­t 4 Greve

Hvor er det dog dejligt, at Yousee, som ofte bliver skaeldt ud, kort før nytår besluttede at indlede et samarbejde med boksepromo­tor Mogens Palle og Danish Fight Night. Så kan der igen kan blive vist dansk profession­el boksning på tv – startende med Mogens Palles 60-års jubilaeums-staevne i morgen.

Det er en stor fornøjelse at følge de unge talenter såsom Jonas Madsen, Ditlev Rossing, Enock Poulsen, Jeppe Morell og Oliver Meng i aktion. De fortjener opbakning, fordi det er dem, der er i faerd med at løfte dansk boksning og tage arven op efter Kessler.

Jeg finder det dog ejendommel­igt, at det er en tvdistribu­tør, der bliver nødt til at påtage sig den opgave, som de danske tv-stationer egentlig burde løfte. Men sidstnaevn­te svigter i den grad talenterne og os tv-seere, som gerne vil følge boksernes rejse fra debuten til de store titelkampe.

Skam over tv-bosserne på de kanaler, der viser sport, og som plejede at vise profession­el boksning. En stor ros skal der til gengaeld lyde til Yousee. Af hjertet tak!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark