Ekstra Bladet

.

- Gisle@eb.dk

end de 130 mio. euro, som de bød i sommer.

Det er til gengaeld garantered­e millioner til Liverpool, og løsningen for at få den komplicere­de handel til at gå op kan blive en raekke klausuler, som udløses, hvis Coutinho får succes på Camp Nou.

Nike-reklame

Nike, der både er trøjespons­or i FC Barcelona og støvlespon­sor for Coutinho, har i hvert fald gjort klar.

Kort før nytår poppede en reklame op på udstyrs-gigantens hjemmeside.

’Philippe Coutinho er klar til at lyse Camp Nou op’, stod der i beskeden, der var ledsaget af et tilbud. Frem til 6. januar kunne man gratis får magikerens navn på ryggen af ens nye Barcelona-trøje. Reklamen blev hurtigt fjernet, men det viser, at der er gjort klar til den helt store praesentat­ion.

Liverpool ved, at de kommer til at miste en verdensstj­erne, men klubbens ejer, Fenway Sports Group, vil utvivlsomt gøre meget for, at det først bliver til sommer.

Amerikaner­ne har fået meget kredit for at hente Virgil van Dijk, men vil miste meget af den igen, hvis Coutinho forsvinder i dette vindue.

Accept til sommer

Til sommer vil der vaere en accept fra fans, men The Reds har brug for ham i Champions League og i jagten på en top fire-placering i Premier League.

FC Barcelona vil alligevel ikke kunne gøre brug af ham i Champions League og bør kunne køre ligatitlen hjem uden Coutinhos hjaelp.

Naeste sommer virker stadig som det oplagte tidspunkt af effektuere et skifte. Coutinho får sit ønske opfyldt, FC Barcelona deres ønskeskesp­iller og Liverpool et halvt år mere med brasiliane­ren samt tid til at finde en afløser.

Der er stadig ingen hvid røg fra Anfield, men signalerne er ikke til at tage fejl af.

Hvis sydamerika­nske spillere frit kan vaelge, foretraekk­er langt hovedparte­n La Liga frem for Premier League. For dem er Real Madrid og FC Barcelona de absolutte drømmeklub­ber og det ypperste, man kan opnå. Sådan er det også for Coutinho.

DRØMMEN.

I FC Barcelona har han større mulighed for at se sine sportslige drømme gå i opfyldelse. Barça bejler altid til Champions League-trofaeet, og får Coutinho succes på Camp Nou, kan han komme i spil til Ballon d’Or. Det er svaerere som Liverpool-spiller.

TROFAEER OG TITLER.

Det kølige engelske klima og kedelige køkken er sjaeldent sagen for en sydamerika­ner. De er mere tiltrukket af Sydeuropa og den tilgang til livet, som man har på de kanter. Det minder mere om, hvad de er vant til, og det er også en faktor i valget af klub.

LIVSSTILEN.

Der er stadig ingen hvid røg fra Anfield, men signalerne er ikke til at tage fejl af

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? ermissil Liverpool ved, at de kommer til at miste en verdensstj­erne, men klubbens ejer, Fenway Sports Group, vil utvivlsomt gøre meget for, at Philippe Coutinho bliver til sommer.
FOTO: ALL OVER PRESS ermissil Liverpool ved, at de kommer til at miste en verdensstj­erne, men klubbens ejer, Fenway Sports Group, vil utvivlsomt gøre meget for, at Philippe Coutinho bliver til sommer.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark