Ekstra Bladet

RISIKERER AT MISSE VM

Riza Durmisi er havnet i problemer i Betis, hvor hans traener ikke ønsker at gøre brug af ham og er på jagt efter ny mand på positionen . INTERNATIO­NAL FODBOLD

- JONAS SØRVIN KRISTIANSE­N jonas@eb.dk

Det kom som en mindre bombe i går, da spanske AS skrev historien om, at Betis vil skille sig af med deres danske landsholds­back Riza Durmisi.

Den danske venstrebac­k har ellers spillet mere eller mindre fast afbrudt af et par skadespaus­er, siden han kom til det spanske fra Brøndby i 2016, men nu skulle klubben alligevel ønske ham vaek.

Over for Radio Marca afviser Durmisi selv avisens historie.

– Historien om, at jeg er på vej vaek, passer ikke.

– Jeg holder fokus på Betis, og jeg vil vaere her til slutningen af saesonen, lyder det således fra Durmisi.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r traekker det dog meget op til et salg, for ellers risikerer Durmisi at vaere ude i kulden hele foråret og dermed ikke få en VM-deltagelse med på cv’et til sommer. Betis’ cheftraene­r, Quique Setiéns, ønsker nemlig slet ikke at gøre brug af Durmisi, Betis skulle vaere villig til at saelge Riza Durmisi for seks millioner euro, omkring 45 millioner danske kroner. som ikke passer ind i traenerens foretrukne fireback-kaede, der ikke giver Durmisi samme offensive spillerum.

Klubben har brug for penge, og derfor vil de forsøge at afhaende den danske landsholds­spiller allerede i januars transfervi­ndue, så der kan blive råd til en ny mand i venstre side.

Til tyrkisk fodbold?

Klubben er endda villig til at saelge ham for seks millioner euro, omkring 45 millioner danske kroner.

Tidligere blev Durmisi kaedet sammen med et stort

Jeg holder fokus på Betis, og jeg vil vaere her til slutningen af saesonen

skifte til Liverpool, men i denne omgang skulle der ikke vaere nogen interesse fra den engelske Premier League.

Interessen skulle angiveligt komme fra isaer Tyrkiet, hvor ingen klubber dog har råd til at købe backen nu, men snarere vil leje Durmisi med en option på et eventuelt køb til sommer.

Durmisi selv er dog ikke umiddelbar­t indstillet på et skifte til tyrkisk fodbold, og hvis han vaelger at blive i klubben, kan han se frem til et hårdt og vanskeligt forår.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Riza i lakken
FOTO: ALL OVER PRESS Riza i lakken

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark