Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: En aggressiv frikadelle­tyv er sigtet for tyveri og vold i Føtex. Den 46-årige smuttede ud af butikken uden at betale for elpaerer og frikadelle­r, men han blev taget af personalet uden for butikken i faerd med at maeske sig i dellerne. Da medarbejde­rne bad ham følge med ind, blev han aggressiv og slog den ene ansatte i maven.

FUGLEBJERG: To stjålne motorcykle­r, våben og narkotika blev fundet af politiet, da de ransagede en ejendom i området. Beboeren, 40, blev anholdt og sigtet for våben og stoffer.

SINDAL: En af politiets hunde kan nok se frem til en ekstra godbid, efter dens ihaerdige indsats var med til at få en aeldre kvinde hjem i trygge rammer. Den bortgåede kvinde, som er afhaengig af sin rollator, var faldet og kunne ikke selv komme op, men takket var politivovs­en blev hun fundet i god behold. KØBENHAVN: Også en københavns­k politihund har gjort sig positivt bemaerket. Takket vaere Argo har en ung pige fået sin splinterny­e computer, som hun havde fået i julegave, tilbage. Computeren var blevet snuppet af en tyv, mens familien var ved at pakke ud efter juleferien i sommerhus. Argo og hans fører fandt den tilfaeldig­vis på en patruljetu­r. ESPERGAERD­E: Med hjaelp fra hesteejere og opmaerksom­me borgere er det lykkedes politiet at identifice­re flere af de drenge, der nytårsmorg­en lukkede adskillige heste ud af boksene på en rideskole. Flere af hestene led skade, og drengene risikerer at blive sigtet for husfredskr­aenkelse.

BORNHOLM: Politiet har de seneste dage modtaget flere anmeldelse­r om haervaerk. Seks postkasser er blevet spraengt, en dørlås er blevet fyldt med lim, og en hjertestar­ter er blevet spraengt itu af kanonslag. NAESTVED: Hvis du står og mangler tre pytonslang­er, hører politiet gerne fra dig. De tre slibrige krybdyr blev fundet af en borger, som studsede over en skraldesae­k ved en parkerings­plads. KALUNDBORG: En meget ung bilist var kørt fast på en fodboldban­e, efter at han havde drønet rundt i området, men inden politiet kom, var det lykkedes ham at få bilen fri og fordufte.

kat

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark