Ekstra Bladet

Håbløse svenskere

- Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

Svenskerne er kommet med et håbløst og dybt tåbeligt forslag om, at der skal foreligge et ja til sex, ellers er det ulovligt. Hallo! Er der nogen hjemme? Nu må I holde op med at efterligne helt umulige forslag. Taenk over det ... tror du på, at det kan gennemføre­s?

Det er kun idioter, der kan komme frem til den slags vås.

Pas rigtig meget på med at indskraenk­e den personlige frihed. Flere love giver ikke et bedre samfund, tvaertimod! Jo mere mennesker selv må taenke og vurdere, hvad der er bedst og mest fornuftigt, jo bedre bliver verden og det enkelte menneske. Laeg maerke til, at det er Enhedslist­en og SF, der går ind for dette. Det er begge kommunisti­ske partier – vel at maerke pakket ind i navne-forklaedni­ng, men røde og frihedsbeg­raensende partier er de. Begge partier er – og har altid vaeret – helt utrovaerdi­ge. Vi skal ikke lytte til al den tågesnak om sex.

#metoo er også helt håbløst. Igen er det noget, som i bund og grund bør og skal styres af kvinderne selv. Ikke noget med at komme bagefter, når de har ligget og spredt ben, og de har fået stillingen eller andre fordele. Et godt råd til alle, isaer vore politikere er: Følg aldrig svenske love, de duer aldrig for os.

Vi er langt friere og langt laengere fremme.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Mon svenskerne har taenkt sig noget i retning af tilsagn via Nem-id, inden sex-akten kan komme i gang.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Mon svenskerne har taenkt sig noget i retning af tilsagn via Nem-id, inden sex-akten kan komme i gang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark