Ekstra Bladet

Dansk bredde smadrede Egypten

-

er stadig ubesejret som landstraen­er NIKOLAJ JACOBSEN efter den overbevise­nde sejr på 37-21 over Egypten. Kampen viste, at Danmark har den store bredde, som vi alle havde håbet på, men som vi også lige skulle have et bevis på. Det fik vi så i Golden League-opgøret i Frankrig.

opgøret mod Egypten hurtigt udseende SELVFØLGEL­IG FIK af at vaere en traeningsk­amp. Anderledes kan det ikke vaere, når landstraen­er Nikolaj Jacobsen valgte at holde Niklas Landin, Rene Toft og Mikkel Hansen på baenken gennem hele kampen. Tre spillere som ville kunne gå ind på ethvert landshold i verden.

er der alligevel meget at tage med fra opgøret MEN DERFOR mod de afrikanske mestre. Der skal vaere taending fra første fløjt, og det var der ikke hos de danske spillere, som isaer i forsvaret virkede underligt fravaerend­e. Det udløste en hav af straffekas­t til egypterne, og desuden måtte Henrik Toft ret hurtigt indkassere to udvisninge­r, simpelthen fordi han kom for sent med sine indgreb.

han tog plads på baenken og overlod pladsen FØRST DA til den iltre Anders Zachariass­en, begyndte det danske forsvar at komme i omdrejning­er. Og så blev livet straks noget lettere for Jannick Green i målet. Men helt til 11-11 fulgte Egypten med, og det skyldes stort set alene for slapt dansk forsvarssp­il.

har NIKOLAJ JACOBSEN tydeligt signaleret, at hans landshold skal løbe hurtigt og med mange kontraløb. Måske havde han glemt at fortaelle sine spillere, at det gaelder begge veje. I den dårlige periode kunne tilbageløb­ene på ingen måde imponere rollator-prinsesser­ne fra det lokale plejehjem. Skal vi sige, at tempoet var adstadigt.

hvilede sig på baenken, fik Michael MENS MIKKEL HANSEN Damgaard lov til at boltre sig. Han er uhyggeligt god i perioder. I andre spiller han som en pose jord. Heldigvis er de gode perioder i overtal, og når han minimerer sine fejl, er han en spiller, der alene kan afgøre kampe.

have misset både OL og VM er Rasmus Lauge EFTER AT nu klar til EM. Og han pynter på landsholde­t. Han viste stort overblik mod Egypten, og isaer var hans sammenspil med Michael Damgaard en fornøjelse at følge. Lauge kan blive et stort aktiv ved slutrunden.

Jan Jensen EKSTRA BLADETS SPORTSKOMM­ENTATOR Der skal vaere taending fra første fløjt, og det var der ikke hos de danske spillere, som isaer i forsvaret virkede underligt fravaerend­e

DESVAERRE FALDT nordafrika­nerne helt fra hinanden i anden halvleg. Men så var det godt at se, at danskerne ikke igen slaekkede på koncentrat­ionen. Der blev braendt på et par friløbere, men ellers var det en fornøjelse at følge, hvordan det ene kontraløb efter det andet blev kørt igennem til sikre scoringer. Og der var mange, der bød til til. Også i den periode var Anders Zachariass­en et stort aktiv, og det virker til, at han har lagt i kakkelovne­n til en stor EM-slutrunde. Jeg glaeder mig til at se ham på den store scene.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark