Ekstra Bladet

Jakob Michelsen

-

Hammarby 2017

Årets danske traener i 2015 blev efter succes i Sønderjysk­E hentet til den folkekaere Stockholm-klub. Det blev til solid midterplac­ering i 2017, men Michelsen blev fyret efter en magtkamp med sportschef Jesper Jansson.

– Kennedy har vaeret en vaeldig vigtig spiller for Hammarby i mange år, men hans naermer sig sin udløbsdato. Det kan alle se, og det ved Kennedy også, sagde Jakob Michelsen således i april – inden Jesper Jansson kom til.

Kennedy Bakirciogl­u efter fyringen:

– Personligt synes jeg, Hammarby viser nosser. At de vil mere end sidste år. På en facon viser Hammarby, at man er en storklub.

Ekstra Bladet har talt med flere personer med stor indsigt i forholdene i Hammarby, og der er talrige eksempler på modsaetnin­gerne mellem Jakob Michelsen og Jesper Jansson.

Rystet dansker

Selv ønsker Jakob Michelsen efter fyringen ikke at drøfte sine relationer til Jesper Jansson.

– Det har jeg til.

Det er en tydeligt rystet dansk traener, som Ekstra Bladet fanger over telefonen efter karrierens første fyring.

– Vi var enige om strategien ved min ansaettels­e. Der skulle bruges tre transfervi­nduer på at justere spillertru­ppen, og så skulle vi praestere, siger Jakob Michelsen, der blev håndplukke­t til traenersto­len af davaerende sportschef Mats Jingblad, der blev fyret i klubben i april.

– Det var først fra naeste saeson, at det skulle stå sin prøve, og vi skulle levere.

– Derfor er jeg utrolig ked af, at jeg ikke får mulighed for at arbejde videre, siger Jakob Michelsen.

ege ingen kommentare­r

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark