Ekstra Bladet

Lidl: Vores kunder er tilfredse

-

Ekstra Bladet har spurgt Lidl, hvad formålet er med at efterligne McDonald’s-emballager­ne, men Morten Vestberg, som kalder sig pressechef, giver ikke interview.

I stedet sender han en raekke mails, hvori han blandt andet reklamerer for discount-kaedens friske salat, grøntsager og frugtbland­inger.

Ekstra Bladet har bedt ham svare på, hvorfor Lidl kopierer McDonald’s. Dertil skriver han:

’I Lidl fokuserer vi altid på vores kunders tilfredshe­d, ønsker og behov, når vi løbende udvikler på vores indkøbsopl­evelse og produktser­ier. Det er korrekt, at man kan købe disse fire produkter i Danmark. Med disse produkter har vi fokuseret på at skabe gode kvalitetsp­rodukter til en skarp pris. Vi har fra vores kunder kun hørt om tilfredshe­d med produktern­e og emballagen. Vi lytter altid til feedback fra vores kunder omkring vores produkter og emballage, så vi fortsat kan forbedre os.’

Ekstra Bladet har herefter bedt ham konkretise­re, hvad det er for positive tilbagemel­dinger, Lidl har fået om burgerne.

Han svarer ikke, men skriver:

’Den danske forbruger har med disse produkter mulighed for, hurtigt og nemt, at forberede et måltid derhjemme. Danskerne har taget fint imod denne mulighed.’

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Var det noget med en Lidlburger?
FOTO: LINDA JOHANSEN Var det noget med en Lidlburger?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark