Ekstra Bladet

Dobbeltmor­alen lever i SF

-

Jeg forstår ikke ordningen med horrible fratraedel­sesgodtgør­elser.

Det er ikke rimelig, at samtidig med løn i den nye stilling får man penge fra den gamle arbejdspla­ds. Jeg tror, man skal vaere politiker for at kunne se det rimelige i en sådan ordning.

Det er sådan, hvis en lønmodtage­r af en eller anden grund mister sit job, at så får vedkommend­e løn i et antal måneder, afhaengig af hvor laenge hun/han har vaeret ansat. Dog stopper betalingen, hvis vedkommend­e får nyt arbejde.

Hvis man selv siger op, får man ingenting – bortset fra karantaene i a-kassen, før man får understøtt­else.

Hvordan den tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg (SF) kan haeve cirka 500.000 kroner ved kasse et, samtidig med hun får nyt job til to millioner om året inden for det offentlige, er mig en gåde.

Det er mig bekendt kun offentligt ansatte, der har den mulighed.

Hun er i et parti, der er imod den slags, når det handler om andre (jaevnfør Carl Holst), men der er åbenbart andre boller på suppen, når det gaelder dem selv.

Det gamle ordsprog ’moral er godt, dobbeltmor­al er dobbelt så godt’ passer godt på SF.

Jørgen Hejlskov

Dr. Sofiesvej 66 Roskilde

 ?? FOTO: /RITZAU/MIRIAM DALSGAARD ?? Jørgen Hejlskov skoser Mette Touborg for at have ladet sig forgylde i forbindels­e med sit jobskifte.
FOTO: /RITZAU/MIRIAM DALSGAARD Jørgen Hejlskov skoser Mette Touborg for at have ladet sig forgylde i forbindels­e med sit jobskifte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark