Ekstra Bladet

Hvad rager det os

-

at angående DSB’s fyringsrun­de så bliver det interessan­t at se, hvem der får sparket. Jeg tror ikke, at der ryger nogen fra toppen.

Og får de, der bliver fyret, et gyldent håndtryk?

Nej, det tror jeg ikke på

– men måske en rulle ubrugte billetter.

Er der nogen, der gider på de uduelige ledere?

Finn Jensen Kjeldsgård­svej

Valby 23 så kigge

at kors, hvor den sabelrasle­n i form af øget flådeaktiv­itet og udstatione­ring af danske tropper i de baltiske lande dog irriterer mig.

Og i sidste ende er det kun USA, der står tilbage som vinder. I kraft af øget omsaetning af deres skide militaere isenkram.

Få nu gang i nogle seriøse diplomatis­ke forhandlin­ger, og luk af over for storskryde­ren Trumps håbløse Twittir. Han har pip i låget, indse dog.

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne det

at det er meget fornuftigt at teste alle børn i 0. klasse, så man kan finde ud af, hvor der skal saettes ind.

Og så kan man jo tilrettela­egge undervisni­ngen, således at alle får noget ud af det. Arno Norske Strandgade København K Stor opslag i avisen forleden: Kim Larsen har fået kraeft.

Hvad rager det

Man under sig?

Med den livsførels­e med masser af druk og rygning som en skorsten kan man sige, man skriver sin egen dødsattest.

Og om han dør eller ej, vil ikke interesser­e mig en bjaelde. Og jeg under mig til stadighed over, at han udnaevnes som Danmarks national-skjald.

Manden kan vitterlig os andre? ikke synge og har aldrig kunnet det. De tre akkorder, som han nu og da får vredet ud af sin gamle guitar, er, hvad enhver otteårig kan laere på et kvarter. Men laengere er han åbenbart nået.

Jeg ser dem, som er helt vilde med ham, som de samme, som Blachman er ved at graede over: Altså folk uden sans for musik og isaer sangtoner.

Hans Sørensen Dianalund aldrig

 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: /RITZAU/PER LANGE ?? Hans Sørensen gider ikke interesser­e sig for Kim Larsens prostata-kraeft.
FOTO: /RITZAU/PER LANGE Hans Sørensen gider ikke interesser­e sig for Kim Larsens prostata-kraeft.
 ?? FOTO: /RITZAU/MIRIAM DALSGAARD ?? Ryger Lars M. Tjellesen gider ikke løftede pegefingre, men mener, det er op til den enkelte at vaere ryger eller ikke-ryger.
FOTO: /RITZAU/MIRIAM DALSGAARD Ryger Lars M. Tjellesen gider ikke løftede pegefingre, men mener, det er op til den enkelte at vaere ryger eller ikke-ryger.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark